Selectează o Pagină
Coenzyme Q10 Zenyth Pharmaceuticals, 60 capsule
Coenzyme Q10 Zenyth Pharmaceuticals, 60 capsule

Preț: 67 lei. Brand: Zenyth Pharmaceuticals. Categoria: Suplimente>Capsule & Comprimate

Vezi detaliile

Coenzyme Q10 Zenyth Pharmaceuticals, 60 capsule – Produs din sectiunea Produse Naturiste, categoria Suplimente, subcategoria Capsule & Comprimate la pretul de 67 Lei; Producator: Zenyth Pharmaceuticals

XO, Sinelco, Dermasel, Rosa Impex, Laino, Le Comptoir du Bain, Victoria’s Secret, Wedderspoon, Lucy Style 2000, L&L Plant

Coenzyme Q10

Coenzyme Q10 este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănă-tos! A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic! A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici! Producător: Zenyth Pharmaceuticals SRL România.

https://zenyth.ro/produse/coenzyme-q10/

Coenzyme Q10

Coenzyme Q10Zenyth Coenzyme Q10 protejeaza inima si vasele de sange! Beneficii: Supliment alimentar natural, recomandat pentru mentinerea sanatatii sistemului cardiovascular, producerea energiei celulare, protejarea celulelor de stresul oxidativ, reducerea starilor de oboseala si combaterea proceselor de imbatranire prematura.

https://www.pcfarm.ro/produs/11698/Coenzyme-Q10—Zenyth

Coenzima Q10, 60 capsule, Zenyth : Farmacia Tei

De asemenea, Coenzima Q10 impiedica oxidarea LDL-colesterolului. Coenzima Q10 este o substanta liposolubila, prezenta in toate celulele corpului si implicata in productia de energie la nivel celular (ATP – adenozin trifosfat). Pentru a functiona corect, mitocondriile au nevoie atat de Coenzima Q10, cat si de L-carnitina, D-riboza si magneziu.

https://comenzi.farmaciatei.ro/vitamine_si_suplimente/antioxidanti/coenzima_q10_60_capsule_zenyth-p10049090