Selectează o Pagină
Lampa UV LED SUN1S-PRO 48W, LUXORISE Germania, Alba
Lampa UV LED SUN1S-PRO 48W, LUXORISE Germania, Alba

Preț: 140 lei. Brand: . Categoria: Lampa UV>LED Unghii>Lampa UV>LED UnghiiVezi detaliileLampa UV LED SUN1S-PRO 48W, LUXORISE Germania este o lampa calitate Premium, de ultima generatie, practica si eficienta. Are o putere de 48W si 30 Led-uri si garanteaza o uscare rapida pentru orice tip de gel UV si oja semipermanenta. Lampa SUN1S-PRO 48W este realizata din materiale de calitate, are un design ergonomic, un consum minim de energie si nu produce caldura. In acelasi timp, dispune de Display Digital, programe speciale pentru o utilizare usoara si baza detasabila pentru o curatare facila. In functie de produsele folosite in realizarea manichiurii, lampa permite selectarea unui program potrivit – 10s/30s/60/99s (low heat mode). Gratie tehnologiei avansate, LED-urile nu sunt nocive pentru piele, ochi sau unghii. Lampa, vine cu senzor de miscare integrat, care se activeaza automat atunci cand mana este introdusa si se opreste odata ce programul ales s-a finalizat. Specificatii: 30 LED-uri Putere maxima: 48W Display Digital Tensiune alimentare 220-240V 50 Hz Dimensiune: 15x19x8.5 cm Greutate: 650 g 50,000 ore durata de viata (11,4 ani, daca este folosita 12 ore pe zi) Senzor activat de miscare Garantie: 12 luni Pachetul contine: Lampa unghii Incarcator Manual de utilizare Model: LUX-SUN1S-PRO

Lampa UV LED 48W Digital Expert LUXORISE Germania
Lampa UV LED 48W Digital Expert LUXORISE Germania

Preț: 140 lei. Brand: . Categoria: Lampa UV>LED Unghii>Lampa UV>LED UnghiiVezi detaliileLampa UV LED 48W Digital Expert LUXORISE Germania optimizeaza lumea manichiurilor printr-o noua tehnica ce elimina complet punctele moarte ale aparatelor UV LED. Datorita celor 21 LED-uri imbunatatite cu tehnologia Dual Light Source, lampa va intari oja semipermanenta si gelurile UV in mod uniform, fara discrepante. Designul deosebit al lampii UV LED permite ca orice tip de activitate privind uscarea manichiurii si pedichiurii sa fie finalizata cu lejeritate. Din momentul in care mana sau piciorul este introdus in lampa de unghii, aparatul profesional se va activa automat datorita senzorului de miscare incorporat. Aparatul unghii iti pune la dispozitie 3 programe pe care le activezi usor prin apasarea unuia dintre cele 3 butoane. Vei putea lucra eficient cu un timer de 30, 60 sau 99 de secunde (optiunea Low Heat Mode). Ecranul digital te informeaza cu privire la statusul temporizatorului. Astfel vei ramane la curent mereu cu timpul ramas pana la o uscare optima a manichiurii. Lampa UV LED garanteaza uscare rapida pentru manichiura si pedichiura cu oja semipermanenta si gel UV. Detalii Tehnice : 21 LEDuri cu tehnologie Dual Light Source Ecran digital cu 3 programe de timer Timp de uscare: 30s, 60s, 99s Putere: 48W 50,000 ore durata de viata (11,4 ani daca este folosita 12 ore pe zi) Lungime de unda: 365+405nm Dimensiune: 215 x 133 x 75 mm Greutate: 420 g Model: LUX-48X PRO Garantie: 12 luni Pachetul contine : Lampa unghii UV LED Digital Expert LUXORISE Germania Incarcator Manual de utilizare Alege un aparat recomandat de specialisti pentru manichiura ta – Lampa UV LED 48W Digital Expert LUXORISE Germania !

Lampa LED UV Unghii Gel 48W Dual FusionPRO LUXORISE Germania
Lampa LED UV Unghii Gel 48W Dual FusionPRO LUXORISE Germania

Preț: 170 lei. Brand: . Categoria: Lampa UV>LED Unghii>Lampa UV>LED UnghiiVezi detaliileLampa LED UV Unghii Gel 48W Dual FusionPRO LUXORISE Germania este o lampa de calitate Premium cu Display Digital si cu LED-uri de tip DOUBLE Light LED (365nm + 405nm), de ultima tehnologie ce garanteaza o uscare rapida pentru orice tip de Gel UV si Oja Semipermanenta, cu un consum minim de energie, fara sa produca caldura. Este potrivita atat pentru manichiura cat si pentru pedichiura. Lampa LED UV Unghii Gel 48W Dual FusionPRO are senzor de prezenta astfel ca atunci cand introduci mana in lampa aceasta porneste automat si functioneaza timp de 60 secunde, se poate vedea pe ecranul lampii cate secunde mai sunt pana la finalizare. Dispune de timer 30 sec 60 sec si 99 secunde. Datorita tehnologiei inovative a Lampa LED UV Unghii Gel 48W Dual FusionPRO LUXORISE , LED-urile nu sunt daunatoare organismului, iti ofera o experienta confortabila, pentru protejarea unghiilor, a pielii si a ochilor. Lampa LED UV 48W cu Display Digital Luxorise are un design inedit, fiind realizata la cele mai inalte standarde. Tehnologie Germana Avansata. Aceasta lampa este deosebit de utila pentru pedichiura deoarece suportul este detasabil, de asemenea dispune de o prelungire speciala pentru pedichiura (picior) si de 2 talpi interioare din silicon. Specificatii tehnice Lampa Led UV Unghii Gel 48W Dual FusionPRO Luxorise Germania: 30 LED-uri Putere: 48 W Tensiune alimentare 220-240V 50Hz 50,000 ore durata de viata (11,4 ani daca este folosita 12 ore pe zi) Culoare Alb cu Negru Pachetul include: 1 x Lampa led UV 1 x Incarcator 2 x Branturi inlocuibile din silicon (talpa interioara din silicon) 1 x Manual de utilizare Cod produs: LUX-D48 Avantajele principale Lampa LED fata de Lampa UV cu neoane: Timp de uscare 30-40 secunde (in loc de 3-4 minute) LED-urile rezista de 100 ori mai mult (pana la 50.000 de ore de utilizare, in loc de 500 ore)