Sari la conținut

Modalități Plata si Livrare

Bun venit pe pagina Modalități de Plată și Livrare a magazinului nostru! Suntem bucuroși că ați ales să faceți cumpărături prin intermediul magazinului nostru și ne dorim să vă oferim toate informațiile necesare pentru a vă bucura de produsele comandate.

Modalități de plată:

  • Plata online cu cardul: puteți plăti comanda online cu cardul de credit sau debit Visa, Mastercard sau Maestro prin intermediul magazinelor partenere.
  • Plata prin PayPal: puteți plăti comanda utilizând contul dvs. PayPal prin intermediul magazinelor partenere.

Modalități de livrare:

  • Livrare standard: livrarea comenzilor se efectuează prin intermediul magazinelor partenere și poate dura între 2 și 10 zile lucrătoare. Costul de livrare poate varia în funcție de produsul comandat, locația de livrare și politica magazinului partener.
  • Livrare rapidă: pentru clienții care doresc o livrare mai rapidă, oferim opțiunea de livrare rapidă prin intermediul magazinelor partenere. Această opțiune poate fi disponibilă pentru anumite produse și poate avea costuri suplimentare. Timpul de livrare poate varia între 24 și 48 de ore lucrătoare.

Este important să rețineți că costul total al comenzii dvs. va fi afișat în momentul finalizării acesteia și va include costul de livrare (dacă este cazul). În cazul în care întâmpinați probleme în procesul de plată sau livrare, vă rugăm să contactați magazinul partener și să cereți asistență.

Vă mulțumim că ați ales magazinul nostru și vă dorim o experiență de cumpărare plăcută și fără probleme!