Selectează o Pagină
Natural Vitamin K2 Zenyth Pharmaceuticals, 60 capsule
Natural Vitamin K2 Zenyth Pharmaceuticals, 60 capsule

Preț: 75 lei. Brand: Zenyth Pharmaceuticals. Categoria: Suplimente>Capsule & Comprimate

Vezi detaliile

Natural Vitamin K2 Zenyth Pharmaceuticals, 60 capsule – Produs din sectiunea Produse Naturiste, categoria Suplimente, subcategoria Capsule & Comprimate la pretul de 75 Lei; Producator: Zenyth Pharmaceuticals

XO, Sinelco, Dermasel, Rosa Impex, Laino, Le Comptoir du Bain, Victoria’s Secret, Wedderspoon, Lucy Style 2000, L&L Plant

Natural Vitamin K2

Natural Vitamin K2 este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos! A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic! A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici! Producător: Zenyth Pharmaceuticals SRL România.

https://zenyth.ro/produse/natural-vitamin-k2-60-capsule-x-100-%c2%b5g/

Zenyth Natural Vitamin K2 60 capsule

Cumpara Zenyth Natural Vitamin K2 60 capsule de la eMAG! Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, deschiderea coletului la livrare si retur gratuit in 30 de zile.

https://www.emag.ro/zenyth-natural-vitamin-k2-60-capsule-vitamink2/pd/DRH2F3BBM/

Natural Vitamin K2 60 capsule Zenyth

Natural Vitamin K2 60 capsule Zenyth. Sana Farm.ro va recomanda produsul Natural Vitamin K2 60 capsule Zenyth . Natural Vitamin K2 60 capsule Zenyth este un supliment alimentar recomandat pentru mentinerea starii generale de sanatate, mentinerea sanatatii sistemului osos si coagularea normala a sangelui.

https://sanafarm.ro/natural-vitamin-k2-60-capsule-zenyth