Selectează o Pagină
Perie par dreptunghiulara din plastic cu peri din plastic Sens Us
Perie par dreptunghiulara din plastic cu peri din plastic Sens Us

Preț: 36 lei. Brand: Sens Us. Categoria: Perii & Piepteni de par>Perii de par

Vezi detaliile

Perie par dreptunghiulara din plastic cu peri din plastic Sens Us – Produs din sectiunea Consumabile Saloane, categoria Perii & Piepteni de par, subcategoria Perii de par la pretul de 35.7 Lei; Producator: Sens Us

XO, Sinelco, Dermasel, Rosa Impex, Laino, Le Comptoir du Bain, Victoria’s Secret, Wedderspoon, Lucy Style 2000, L&L Plant

Ofertă

Găseste cele mai bune reduceri Perie par dreptunghiulara din plastic cu peri Sens Us pe xpret.com. Poți cumpăra Perie par dreptunghiulara din plastic cu peri Sens Us de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Perie par dreptunghiulara din plastic cu peri Sens Us.

https://www.xpret.com/Perie-par-dreptunghiulara-din-plastic-cu-peri-Sens-Us.html

Perii de par

Perii de par. Cumpara online de pe Esteto.ro produse din categoria Perii de par la cele mai bune preturi. Livrare rapida prin curier.

https://www.esteto.ro/perii-de-par/pag-4

Perii si Piepteni de par

Perie de par cu peri din par de mistret Keller Burstenfabrik. 65 LEI 59 LEI … Perie de par cu peri din par de mistret si nylon Keller Burstenfabrik. 70 LEI 63 LEI … Perie par dreptunghiulara din plastic cu peri din plastic Sens Us. 41 LEI 35 LEI. Pieptene Paraziti Maner Vitaplus Estrade. 10 LEI.

https://www.beautyshops.ro/perii-si-piepteni-de-par/