Sari la conținut

Politică de rambursări și returnări

Bine ați venit pe pagina Politică de rambursări și returnări a magazinului nostru! Suntem un magazin online care promovează produsele prin intermediul afilierii cu mai multe magazine partenere. În acest sens, vă dorim o experiență de cumpărare fără griji și ne dorim să vă oferim informațiile necesare pentru a face achiziții informate.

Politica noastră de rambursări și returnări se aplică tuturor produselor achiziționate prin intermediul magazinului nostru, care sunt comercializate de magazinele partenere. Vă rugăm să rețineți că suntem doar o platformă de afiliere și nu suntem direct responsabili pentru produsele comercializate de partenerii noștri.

Rambursările și returnările sunt disponibile numai în cazul în care produsele achiziționate prin intermediul magazinului nostru sunt eligibile pentru acestea, în conformitate cu politica de rambursare și returnare a magazinului partener.

În cazul în care doriți să solicitați o rambursare sau o returnare, vă rugăm să urmați următorii pași:

  1. Verificați politica de rambursare și returnare a magazinului partener – Vă rugăm să verificați politica de rambursare și returnare a magazinului partener pentru a vă asigura că produsul este eligibil pentru rambursare sau returnare.
  2. Contactați magazinul partener – Dacă produsul este eligibil pentru rambursare sau returnare, vă rugăm să contactați magazinul partener pentru a solicita procesarea rambursării sau returnării. Vă rugăm să asigurați-vă că furnizați toate informațiile necesare pentru a vă putea identifica comanda.
  3. Așteptați procesarea rambursării sau returnării – După ce ați solicitat rambursarea sau returnarea, magazinul partener va procesa cererea dumneavoastră. Procesarea rambursării sau returnării poate dura până la câteva zile lucrătoare, în funcție de politica magazinului partener.

Vă rugăm să rețineți că unele produse pot fi excluse din politica de rambursare și returnare a magazinului partener. În aceste cazuri, informațiile relevante vor fi afișate pe pagina de produs a magazinului partener. În plus, dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri referitoare la politica de rambursare și returnare a magazinului partener, vă rugăm să contactați direct magazinul respectiv pentru mai multe informații.

Vă mulțumim că ați ales să cumpărați prin intermediul magazinului nostru și ne dorim să vă oferim o experiență de cumpărare plăcută și fără probleme!

Ai nevoie de ajutor?

Contactează-ne la adresa de email [email protected] pentru orice întrebări legate de rambursări și returnări.