Grappa, cel mai vechi si traditional distilat din Italia de Nord, este obtinut din partea reziduala, solida a presarii strugurilor de vin. Distilarea atenta a tescovinei permite extragerea si imbunatatirea caracteristicilor unice continute, in special, in pielea care este sediul componentelor aromatice. Grappa este folosita in mod traditional pentru a corecta cafeaua espresso, iar in Veneto si Friuli, pentru a dilua ultimele picaturi de cafea ramase pe fundul cescutei (Resentin): cafeaua are un efect tonic in timp ce alcoolul se relaxeaza rezultand o combinatie de un sentiment placut de bunastare si vigoare. Sandro Bottega este un produs cu o personalitate deosebita, care prezinta un ambalaj elegant si captivant: o sticla cu o forma delicata care aminteste de o picatura de grappa in momentul distilarii. Culoare: transparent si cristalin. Miros: curat si parfumat, cu note de fructe proaspete si o nota placuta care aminteste de florile salbatice. Gust: uscat si echilibrat, fructe proaspete. Temperatura de servire: 10-12 °C. Asocieri gastronomice: un ingredient excelent pentru prepararea cocktail-urilor si a bauturilor lungi. Imbinarea perfecta cu ciocolata neagra, cu deserturi pe baza de cacao si cu produse de patiserie uscate, in special cu biscuiti cu migdale, fistic si alune.
Bottega Sandro Grappa Morbida 0.7L
58,82lei