Sari la conținut

Ca Di Rajo Marino Raboso, Merlot & Cabernet Sauvignon DOC – Vin Sec Rosu – Italia – 0.75L

75,62lei

SKU: btlc-1959 Categorii: , , Etichete: , , , , , , , , , , ,

Vinaria Ca’di rajo, este construita intr-un stil modern, fiind inconjurata de podgorii si arhitectura unica: cu o biserica mica din anii 1300 si un turn din secolul al X-lea. O suprafata de 15 hectare cultivata cu sistemul Bellussera de catre Ca ‘Di Rajo, este în prezent un exemplu de peisaj arhitectural. Datorita aranjamentului geometric care permite o expunere ridicata a vitei de vie, Bellussera s-a dovedit a fi un sistem de cultivare extrem de durabil. Ca Di Rajo Marino DOC este realizat din strugurii Raboso Piave 20%, Merlot 50%, Cabernet Sauvignon 30%, recoltati manual la sfarsitul lunii octombrie. Vinificare in rosu cu macerare de 20-25 de zile in cuve de lemn. Temperaturile pot varia de la 24 la 26 de grade pentru a facilita extragerea pigmentului de piele din struguri. Separarea mustului de piele cu drojdii selectate ducand la o fermentare malolactica. Maturarea timp de 14 luni in butoaie de lemn pentru Merlot si Cabernet Sauvignon. 12 luni in barrique pentru Raboso. Marino are o aroma exprimata de o aciditate placuta si un continut de alcool bun, oferind un gust lung si delicios. Culoare: rosu rubiniu. Miros: de cirese, capsune, cires negru si prune cu note de scortisoara, vanilie, tutun, si piper. Gust: de lux, cu o structura considerabila . Temperatura de servire: 18-20 ° C. Asocieri gastronomice: cu branzeturi precum grana padana si stravecchio si cu mancaruri grase.

Brand

Magazin