Sari la conținut

Izzo Caffe Espresso Silver butoi cafea boabe 1kg

95,99lei

SKU: kfa-IZZOCES1 Categorii: , Etichete: , , , , ,

Izzo Caffe Espresso Silver butoi cafea boabe 1kg este un amestec calitativ de cafea italiana de top, ofera un espresso italian autentic, intr-o miscela cu totul speciala: 92% Arabica si 8% Robusta.Tara de origine: ItaliaCantitate: ambalată la container metalic de 1 kg.Categorie amestec:- 92% Arabica;- 8% Robusta;Caracteristici cafea:- prajire medie;- perfect crema;- continut mediu de cofeina;Recomandat pentru:- foarte buna pentru espressoarele de cafea;- perfecta pentru prepararea la Mokapot;- foarte buna pentru prepararea de Cappuccino sau Latte Macchiato;Prajitoriile Izzo sunt localizate în Boscoreale, în provincia italiană Campania sau, mai exact, în apropiere de Napoli și Pompei. Cafeaua Izzo este foarte apreciata, fiind exportată în intreaga lume.Deoarece s-a pus preț atat pe aspectul vizual cat și pe calitatea produsului, Izzo a creat o cutie echipata cu un filtru special al aromei si care are un capac care etanșeizeaza suplimentar si previne pierderea aromei sau a gustului amestecului de cafea. Cafeaua este ambalata într-o atmosferă controlată, fiind recomandată celor care caută un produs proaspăt, cu parfum constant si cu aroma nealterată. Aceste rezultate sun obținute prin injectarea de azot în interiorul recipientului, gaz care blocheaza imbatranirea boabelor de cafea și reduce cantitatea de oxigen care cauzează oxidarea acestora. Un amestec de cafea conservat în acest mod nu-si pierde aroma și mentine calitatile cafelei proaspăt prăjite, chiar si după 3 ani de la data ambalarii.Boabele de cafea sunt atent selectionate pentru o armonizare perfectă între aromă și gust si prăjite încet, la temperatura medie, timp de 18 minute. Datorita acestei tehnici de prajire, aciditatea negativa și substanțele amare sunt reduse la nivel minim, in timp ce caracteristicile tipice ale cafelei, cum ar fi bogăția și aroma, sunt scoase in evidenta.Acest lucru este motivul pentru care boabele prăjite de cafea au o suprafață aproape strălucitoare. Aceasta tehnica de prăjire pe care doar câțiva producători de top o aplică, este foarte elaborata, fiind nevoie de o foarte mare acuratețe in aplicare, doar cantitati mici putand fi prelucrate simultan.Cu siguranta, cafeaua espresso ce va rezulta în ceașcă, va fi una de cea mia buna calitate. Chiar dacă acest lucru ar putea suna banal: agită putin cutia, deschide-o și miroase parfumul fantastic si încântător al acestor boabe de cafea prăjite; cu siguranta provoaca dependenta.

Brand

Magazin