Sari la conținut

Izzo Caffe Supermiscela cafea boabe 1kg

94,99lei

SKU: kfa-IZZOCSMCB1 Categorii: , Etichete: , , ,

Izzo Caffe Supermiscela cafea boabe 1kg este definiția espressoului cu adevărat din sudulItaliei, cu specific napoletan!Izzo Caffe este prăjită conform tradiției antice napolitane. Acest amestec combină boabele Arabica de primă clasă cu boabele Robusta în doze mici, perfecte. Rezultatul este un corp excelent și o cremă remarcabilă. Măcinată perfect, această cafea toarnă în ceașcă un negru strălucitor, aproape ca uleiul. Cafeaua Izzo are o aromă rotundă și cremoasă, fără note amare și cu un postgust minunat de lung!Tara de origine: ItaliaCantitate: ambalată la pungă de 1 kg.Categorie amestec:- 95% Arabica;- 5% Robusta;Caracteristici cafea:- prajire medie;- perfect crema;- continut mediu de cofeina;Recomandat pentru:- foarte buna pentru espressoarele de cafea;- perfecta pentru prepararea la Mokapot;- foarte buna pentru prepararea de Cappuccino sau Latte Macchiato;Prajitoriile Izzo sunt localizate în Boscoreale, în provincia italiană Campania sau, mai exact, în apropiere de Napoli și Pompei. Cafeaua Izzo este foarte apreciata, fiind exportată în intreaga lume.Deoarece s-a pus preț atat pe aspectul vizual cat și pe calitatea produsului, Izzo a creat o cutie echipata cu un filtru special al aromei si care are un capac care etanșeizeaza suplimentar si previne pierderea aromei sau a gustului amestecului de cafea. Cafeaua este ambalata într-o atmosferă controlată, fiind recomandată celor care caută un produs proaspăt, cu parfum constant si cu aroma nealterată. Aceste rezultate sun obținute prin injectarea de azot în interiorul recipientului, gaz care blocheaza imbatranirea boabelor de cafea și reduce cantitatea de oxigen care cauzează oxidarea acestora. Un amestec de cafea conservat în acest mod nu-si pierde aroma și mentine calitatile cafelei proaspăt prăjite, chiar si după 3 ani de la data ambalarii.Boabele de cafea sunt atent selectionate pentru o armonizare perfectă între aromă și gust si prăjite încet, la temperatura medie, timp de 18 minute. Datorita acestei tehnici de prajire, aciditatea negativa și substanțele amare sunt reduse la nivel minim, in timp ce caracteristicile tipice ale cafelei, cum ar fi bogăția și aroma, sunt scoase in evidenta.Acest lucru este motivul pentru care boabele prăjite de cafea au o suprafață aproape strălucitoare. Aceasta tehnica de prăjire pe care doar câțiva producători de top o aplică, este foarte elaborata, fiind nevoie de o foarte mare acuratețe in aplicare, doar cantitati mici putand fi prelucrate simultan.Cu siguranta, cafeaua espresso ce va rezulta în ceașcă, va fi una de cea mia buna calitate. Chiar dacă acest lucru ar putea suna banal: agită putin cutia, deschide-o și miroase parfumul fantastic si încântător al acestor boabe de cafea prăjite; cu siguranta provoaca dependenta.

Brand

Magazin