Sari la conținut

Izzo Caffe Vivi Giamaica cafea boabe 1kg

79,99lei

SKU: kfa-IZZOCVGICB Categorii: , Etichete: , , ,

Izzo Caffe Vivi Giamaica cafea boabe 1kg este cel mai puternic sortiment Izzo. Complet lipsit de aciditate datorită proporției mari de Robusta de calitate înaltă, cu o cremă densă și solidă, Izzo Vivi Giamaica te convinge prin corpul său plin, aroma puternică și intensă, cu note de alune și ciocolată.Eleganța cafelei Arabica a Izzo Gole și Izzo Silver lasă loc aromei intense fără compromisuri din sudul Italiei, într-un blend perfect – Izzo Caffe Vivi Giamaica cafea boabe 1kg – pentru pasionații care savurează espressoul tipic sud-italian!Tara de origine: ItaliaCantitate: ambalată la pungă de 1kgCategorie amestec:- 20% Arabica;- 80% Robusta;Caracteristici cafea:- prajire intensă;- crema perfectă;Recomandat pentru:- foarte buna pentru espressoarele de cafea manuale și automate;- perfecta pentru prepararea la Mokapot;La poalele Muntelui Vezuviu, în apropierea orașului Pompei, tradiția napolitană de prăjire a cafelei se urmărește de 25 de ani. În 1979, Vincenzo Izzo și-a fondat mica operațiune de atunci. Pasiunea, calitatea fără compromis și mulți ani de experiență au făcut din Caffe Izzo în cei 25 de ani de existență unul dintre cei mai cunoscuți reprezentanți ai artei espresso-ului napolitan.Prajitoriile Izzo sunt localizate în Boscoreale, în provincia italiană Campania sau, mai exact, în apropiere de Napoli și Pompei. Cafeaua Izzo este foarte apreciata, fiind exportată în intreaga lume.Deoarece s-a pus preț atat pe aspectul vizual cat și pe calitatea produsului, Izzo a creat o cutie echipata cu un filtru special al aromei si care are un capac care etanșeizeaza suplimentar si previne pierderea aromei sau a gustului amestecului de cafea. Cafeaua este ambalata într-o atmosferă controlată, fiind recomandată celor care caută un produs proaspăt, cu parfum constant si cu aroma nealterată. Aceste rezultate sun obținute prin injectarea de azot în interiorul recipientului, gaz care blocheaza imbatranirea boabelor de cafea și reduce cantitatea de oxigen care cauzează oxidarea acestora. Un amestec de cafea conservat în acest mod nu-si pierde aroma și mentine calitatile cafelei proaspăt prăjite, chiar si după 3 ani de la data ambalarii.Boabele de cafea sunt atent selectionate pentru o armonizare perfectă între aromă și gust si prăjite încet, la temperatura medie, timp de 18 minute. Datorita acestei tehnici de prajire, aciditatea negativa și substanțele amare sunt reduse la nivel minim, in timp ce caracteristicile tipice ale cafelei, cum ar fi bogăția și aroma, sunt scoase in evidenta.Acest lucru este motivul pentru care boabele prăjite de cafea au o suprafață aproape strălucitoare. Aceasta tehnica de prăjire pe care doar câțiva producători de top o aplică, este foarte elaborata, fiind nevoie de o foarte mare acuratețe in aplicare, doar cantitati mici putand fi prelucrate simultan.Cu siguranta, cafeaua espresso ce va rezulta în ceașcă, va fi una de cea mia buna calitate. Chiar dacă acest lucru ar putea suna banal: agită putin cutia, deschide-o și miroase parfumul fantastic si încântător al acestor boabe de cafea prăjite; cu siguranta provoaca dependenta.

Brand

Magazin