Sari la conținut

Mauro Premium cafea boabe 1kg

78,99lei

SKU: kfa-MROPRMC1 Categorii: , Etichete: , , ,

Mauro Premium cafea boabe este un amestec de înaltă calitate de 50% boabe Arabica și 50% boabe Robusta. Boabele au fost prăjite ușor la temperaturi scăzute. Espresso-ul obținut din boabe prajite in sudul Italiei are un gust plin și armonios. Boabele atent selecționate sunt cultivate în Brazilia, India și Vietnam. Acolo, cafeaua verde de înaltă calitate este cultivată la altitudini cuprinse între 1200 și 1600 de metri.Ideală pentru prepararea la espressoare de bar. Cafeaua Mauro este prăjită încet, între 18 și 21 de minute, înlăturând astfel componentă amară a boabelor de înalta calitate, selectate de pe cele mai bune plantații din Brazilia, America Centrală și Asia.Gust de înaltă calitate din boabe de cafea Arabica și Robusta.50% boabe Arabica și 50% boabe RobustaCremă bogată și de lungă duratăTextura de catifeaPrăjire ușoară (Light Roast)Note de ciocolată.Gust aromatDatorita proportiei mari de boabe Robusta, Espresso Premium de la Mauro are o textura catifelata si un gust aromat. In plus, crema este fina si bogata. Acest espresso premium poate fi savurat ca un espresso tipic, dar este minunat și ca băutură combinată cu lapte, cum ar fi un cappuccino sau un latte macchiato.Desi procentajul de Arabica si Robusta este tipic sudului Italiei, armonia si echilibrul cafelei Premium o fac sa semene cu succes cu cafeaua agreata in nordul Italiei.Caffè Mauro își are originile în regiunea Calabria din sudul Italiei, unde fondatorul Demetrio Mauro a încercat în 1949 să își construiască o nouă viață cu produsul pe care îl iubea: cafeaua. Astăzi, fabrica de prăjire a cafelei de la Mauro este una dintre cele mai moderne din Europa și a făcut prin calitatea produselor să devină cheia principală a afacerii. Boabele de cafea pe care le folosește Mauro sunt de cea mai bună calitate, sunt prăjite înainte de a fi amestecate și apoi verificate din nou pentru orice imperfecțiune.În majoritatea produselor de la Caffè Mauro sunt prezente influențe aromatice tipice din sudul Italiei. Acest lucru se datorează metodei de prăjire lungă și lentă folosită (tostura lenta).

Brand

Magazin