Bolla Prosecco Extra Dry este cel mai cunoscut spumant italian. Gustul formidabil al acestuia a fost obținut după atenta selecționare a strugurilor din cele mai bune zone viticole ale Italiei din Treviso. Strugurii 100% Glera sunt culeși înainte de a ajunge la maturitate tocmai pentru că în modul acesta se poate păstra aciditatea acestora. După culegere sunt presați pentru a putea obține mustul ce va fi lăsat la fermentat la o temperatură controlă de 16-18 grade. În urma acestui proces rezultă un vin de bază ce urmează a fi supus din nou unui alt proces de fermentare. Gustul vinului Bolla Prosecco Extra Dry este extrem de cuceritor cu un finish natural ușor dulceag și aromat este completat perfect de un parfum echilibrat fructat și de o culoare galben-pai strălucitoare și o spumă fină persistentă. Mai multe informații despre produs puteți afla aici: https://www.gruppoitalianovini.it/index.cfm/en/
Vin prosecco alb sec Bolla Veneto, 0.75L, 11% alc., Italia
49,98lei